Antena Meniu Search
x

Tabără de aventură pentru copii din Sovata

O vacanţă fără aventură nu are niciun farmec! Pe această premisă au pornit la drum şi organizatorii unor tabere pentru copii din Sovata. Le-au pregătit prichindeiilor din toată ţara, unele dintre cele mai complexe activităţi.

de Redactia Observator

la 11.07.2019, 19:26

Vezi și

O vacanţă fără aventură nu are niciun farmec! Pe această premisă au pornit la drum şi organizatorii unor tabere pentru copii din Sovata. Le-au pregătit prichindeiilor din toată ţara, unele dintre cele mai complexe activităţi, prin care să se distreze, dar şi să-şi descopere diferite aptitudini şi pasiuni noi. În mijlocul naturii, cei mici învaţă să lucreze în echipă şi să se descurce în situaţii limită. 

Copiii îşi încep ziua în tabără cu exerciţii de încălzire a minţii. Jocuri simple dar totodată de concentrare, care să-i energizeze. 

Urmează tiroliana - sportul preferat al copiilor. Exerciţiul pe frânghie, însă, a fost pus în aplicare altfel în tabără.  

În fiecare zi, copiii au parte de diverse activităţi. Învaţă cum să găsească drumul către casă atunci când se pierd, cum să-şi facă un adăpost, să-şi caute hrană sau să pregătească focul. 

Majoritatea exerciţiilor sunt explicate în limba engleză de către instructori. Pentru trei zile în tabăra de aventură, părinţii plătesc minimum 360 de lei, iar pentru o săptămână întreagă, de la 750 de lei în sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tabără de aventură pentru copii din Sovata