Antena Meniu Search
x

Video Tânăr din Dolj, bătut într-o benzinărie din Bucovăț

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, a fost bătut într-o benzinărie de pe raza comunei Bucovăț.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 27.04.2021, 12:00

Vezi și

Poliția a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe, după ce un tânăr a fost bătut într-o benzinărie din județul Dolj.

Conform unor imagini surprinse de camerele de supraveghere, tânărul are o dispută verbală cu un bărbat mai în vârstă chiar în fața benzinăriei, iar acesta din urmă îl lovește, sub privirile mai multor martori.

Poliția a deschis dosar penal

„În 25 aprilie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de un bărbat de 26 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, cu privire la faptul că în noaptea de 24/25 aprilie a.c., a fost agresat fizic de o persoană.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că bărbatul în cauză, în timp ce se afla la o staţie peco pe raza comunei Bucovăţ ar fi fost lovit în zona feţei de către un bărbat de 41 de ani, din comuna Vârvoru de Jos.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să se propună soluţie legală”, se arată în comunicatul poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Dolj, bătut într-o benzinărie din Bucovăț