Antena Meniu Search
x

Tânărul de 21 de ani dispărut în apele Dunării a fost găsit chiar în ziua în care ar fi împlinit 22 de ani. Robert era student în anul doi

Tânărul de 21 de ani, dispărut de duminică, în apele Dunării a fost găsit. Trupul său se afla la 12.5 kilometri de locul în care a fost descoperită barca în aval.

de Monica Palade

la 27.07.2021, 16:35

Vezi și

Robert era student în anul doi la o facultate în Bucureşti, iar marţi ar fi împlinit 22 de ani. „Trupul neînsuflețit al bărbatului căutat pe Dunăre, în zona localității Corabia, a fost identificat la aproximativ 12,5 kilometri de locul în care a fost găsită barca, în aval”, a transmis marți ISU Olt.

Tânărul de 21 de ani era căutat de duminică de scafandri, acțiunea fiind dificilă din cauza vitezei mari de curgere a apei și a curenților puternici.

Robert nu ştia să înoate

Robert ieşise în weekend cu opt prieteni din Corabia să se răcorească pe Dunăre. Cel care ar fi trebuit să îi protejeze, tatăl unuia dintre ei, a fost cel care a comis cea mai mare greşeală. Pe lângă faptul că băuse, bărbatul nu a ţinut cont de capacitatea bărcii şi i-a înghesuit pe băieți la bord. În total, în barcă s-au urcat nouă persoane. La numai câţiva metri de mal, bărbatul aflat la cârmă a pierdut controlul ambarcaţiunii. 

Pentru toţi au început clipele de coşmar. Opt dintre ei au reuşit să se salveze şi să ajungă. Robert nu ştia însă să înoate şi nici nu avea vestă de salvare, ca de altfel toţi cei care urcaseră în barcă.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Cristina Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tânărul de 21 de ani dispărut în apele Dunării a fost găsit chiar în ziua în care ar fi împlinit 22 de ani. Robert era student în anul doi