Antena Meniu Search
x

Tânărul din Bistriţa care a suferit arsuri pe 80 la sută din corp, în urma exploziei produse în apartamentul său, a murit

Tânărul care a suferit arsuri pe 80 la sută din corp în urma exploziei produse în apartamentul său din Bistriţa, soldată cu rănirea mai multor persoane, toţi locatarii din bloc fiind evacuaţi, a murit, luni dimineaţă, la spitalul ”Bagdasar-Arseni” din Bucureşti.

Tânărul care a suferit arsuri pe 80 la sută din corp în urma exploziei produse în apartamentul său din Bistriţa, soldată cu rănirea mai multor persoane, toţi locatarii din bloc fiind evacuaţi, a murit, luni dimineaţă, la spitalul ”Bagdasar-Arseni” din Bucureşti.

Tânărul în vârstă de 24 de ani a murit luni dimineaţă, în jurul ore 05.30, în urma unui stop cardio-respirator, potrivit medicului Andrei Carantino, de la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” din Bucureşti. Acesta avea arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului şi a fost transportat în stare gravă la spitalul din Capitală imediat după producerea exploziei în apartamentul său.

Alte două persoane, un bărbat în vârstă de 48 de ani şi o fată de 18 ani, au fost internate, în urma deflagraţiei, la Spitalul Clinic de Urgenţă din Bistriţa. Bărbatul a fost exernat vineri, în timp ce tânăra se află în continuare sub supravegherea medicilor, având arsuri la nivelul membrelor superioare.

”Fata de 18 ani încă este internată în secţia de Chirurgie. Este stabilă şi fără alte probleme cu excepţia arsurilor de la palme. Este sub supravegherea medicilor şi cândva în zilele următoare va fi externată”, a declarat Mihaela Mastan, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Bistriţa.

Explozia a avut loc în noaptea de 18 spre 19 octombrie, într-un apartament de la etajul al treilea al unui bloc din centrul municipiului Bistriţa. Atunci, aproximativ o sută de persoane din cele 40 de apartamente ale blocului au fost evacuate.

În urma deflagraţiei, nouă persoane au fost rănite, între care şi un bebeluş de nouă luni. Proprietarul apartamentului în care a avut loc explozia, tânărul 24 de ani, a suferit arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului, fiind transportat la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” din Bucureşti.

De asemenea, 25 de apartamente din blocul din apropiere au fost afectate de suflul exploziei, fiind sparte ferestrele locuinţelor.

Blocul unde s-a produs deflagraţia are cinci etaje şi două scări cu câte 20 de apartamente.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în cazul exploziei.

Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Ovidiu Frenţ, declara, miercuri, pentru News.ro că explozia s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei acumulări de gaze, constituindu-se o comisie care să stabilească dacă structura de rezistenţă a blocului a fost afectată.

Vineri, 64 de locatari din blocul afectat de o explozie s-au întors în apartamente lor, după ce în cazul acestora a fost reluată alimentarea cu gaze şi energie electrică.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tânărul din Bistriţa care a suferit arsuri pe 80 la sută din corp, în urma exploziei produse în apartamentul său, a murit