Antena Meniu Search
x

Targoviste: Un sofer baut a intrat cu masina intr-un bloc

Locatarii unui bloc din Targoviste au avut o noapte agitata din cauza unui sofer de 23 de ani, care s-a urcat baut la volan. Tanarul a pierdut controlul autoturismului si s-a oprit exact in scara blocului, aflata la marginea unei strazi

Vezi și

Bolidul scapat de sub control a zdrobit scara din ciment a blocului si s-a oprit langa un apartament de la parter. Cei trei tineri au scapat nevatamati din impact, insa pentru cel de la volan a fost un soc sa-si vada masina distrusa. Totul, spune el, ca sa nu omoare un caine. “Mi-a iesit un caine in fata chiar la coltul blocului si am tras stanga sa-l ocolesc si m-am dus pe bordura”, a explicat soferul.

Tanarul mergea cu viteza si nu a putut sa controleze masina. Zgomotul impactului i-a trezit din somn pe mai multi locatari ai blocului. Cativa dintre ei au crezut ca este vorba de un cutremur. Dupa ce au ascultat explicatiile tanarului de la volan, politistii i-au facut testul de alcoolemie si au avut parte de o surpriza. “A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,66 miligrame alcool pur in aerul expirat, fiind condus de politisti la spitalul judetean in vederea recoltarii probelor biologice”, a declarat Raluca Trandafir, purtator de cuvant al IPJ Dambovita.

Pe numele lui s-a intocmit un dosar penal pentru ca s-a urcat baut la volan. Tot el va trebui sa plateasca pentru distrugerile facute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Targoviste: Un sofer baut a intrat cu masina intr-un bloc