Antena Meniu Search
x

TAROM nu are avion pentru președinte!

Compania confirmă că nu a putut pune la dispoziția Administrației Prezidențiale o aeronavă pentru deplasarea președintelui Klaus Iohannis la Bruxelles în perioada 25 - 26 iunie

Compania confirmă că nu a putut pune la dispoziția Administrației Prezidențiale o aeronavă pentru deplasarea președintelui Klaus Iohannis la Bruxelles în perioada 25 - 26 iunie. 

"După primirea mesajului de la Administrația Prezidențială, prin care era solicitată o aeronavă de minimum 70 de locuri pentru operarea unei curse oficiale cu destinația Bruxelles, în perioada 25 — 26 iunie a.c. s-a analizat disponibilitatea și s-a ajuns la concluzia că nu dispunem de aeronava pentru zborul special OTP-BRU-OTP din 25 — 26 iunie 2015, deoarece acest lucru ar fi presupus să anulăm sau să întârziem curse regulate și charter; în plus, compania ar fi trebuit să plătească despăgubiri către pasagerii acestor curse anulate/întârziate. În aceste condiții, vineri 12 iunie 2015, a fost informat telefonic departamentul Managementul Resurselor al Administrației Prezidențiale, cu privire la imposibilitatea operării de către TAROM a zborului oficial solicitat de către Președinția României", precizează TAROM, la solicitarea AGERPRES.

Transportatorul național aerian subliniază că în perioada actuală (sezon vară 2015), programul de curse regulate și charter TAROM folosește la maximum capacitatea de transport a companiei și orice solicitare nouă implică pierderi financiare, dacă se modifică programul operațional planificat.

"Menționăm că până în prezent, în decursul colaborării TAROM cu Administrația Prezidențială, s-au identificat întotdeauna soluții pentru operarea curselor speciale solicitate de această instituție. Recent, compania TAROM a pus la dispoziția Administrației Prezidențiale o aeronavă pentru deplasarea domnului președinte Klaus Iohannis în vizita oficială pe care a efectuat-o în Croația. Ne dorim să rămânem partenerul tradițional al Administrației Prezidențiale și ne vom strădui să răspundem favorabil, ca întotdeauna, solicitărilor Administrației Prezidențiale", a afirmat compania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » TAROM nu are avion pentru președinte!