Antena Meniu Search
x

Tatăl, care şi-a violat fiica şi a încercat să se sinucidă în spatele gratiilor, a murit la spital

Tatăl, care a fost condamnat pentru că şi-a abuzat fiica de doi ani şi care a încercat să se sinucidă în spatele gratiilor, a murit la aproape două săptămâni de la tentativă.

de Monica Palade

la 26.06.2021, 22:09

Tatăl, care şi-a violat fiica şi a încercat să se sinucidă în spatele gratiilor, a murit la spital - Profimedia

Bărbatul şi-a primit pedeapsa de 15 ani de închisoare pe 9 iunie, iar pe 14 iunie a încercat să se sinucidă în spatele gratiilor. A fost salvat în ultimul moment, iar resuscitarea făcută de un echipaj medical a dat rezultate după mai bine de 20 de minute.

De atunci, Vasilică, un fost patron din Bârlad, s-a aflat însă în comă profundă, la spitalul din Vaslui, iar medicii au fost rezervați de la început în privința evoluției sale. Acum însă a pierdut lupta şi urmează să fie înmormântat în satul său natal.

Un tată diabolic

Abuzurile bărbatului au început pe când fiica sa avea 13 ani. Acesta îşi adormea soţia cu somnifere şi profita de copilă,supunând-o la perversiuni greu de imaginat, scrie vremeanoua. În plus, o ameninţa cu moartea dacă spune cuiva. Mama fetei ar fi sesizat în comportamentul tatălui ceva suspect, iar pe 19 mai 2020, ar fi găsit în telefonul soțului mesaje agresive, de amenințare cu moartea, trimise fetei. Confruntată, adolescenta i-a spus mamei tot adevărul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tatăl, care şi-a violat fiica şi a încercat să se sinucidă în spatele gratiilor, a murit la spital