Antena Meniu Search
x

Teama de castig la Loto 6/49

Banii nu aduc fericirea. Cine nu crede sa-i intrebe pe castigatorii la Loto. Romanii care au pus mana pe cele mai mari premii sunt napaditi de ganduri negre

Vezi și

"Mi-e teama sa nu afle cineva ca am castigat". "Nu vreau sa intre hotii peste mine, trebuie sa tin totul secret". "Eu acum ce fac cu banii? Nu vreau sa-i pierd". Sunt gandurile care ii coplesesc pe castigatorii la Loto, dupa ce banii parca au cazut din cer. Duminica, un roman a devenit mai bogat cu opt milioane de euro.

Dupa ce s-a asigurat ca banii sunt in cont la banca, minilionarul s-a plimbat prin Capitala. S-a urcat mai apoi in masina si i-a cerut soferului sa-l duca mai aproape de Autostrada Soarelui. N-a scos niciun cuvant tot drumul, iar la destinatie, a platit si a lasat bacsis. S-a intors acasa la Galati si a preferat sa-si adune gandurile singur, la o bere. Ce va face cu banii, poate nici el nu stie.

"Opt milioane de euro intr-un cont inseamna foarte multe oportunitati, dar si foarte multe griji, temeri, responsabilitati", explica Jeni Chiriac, psiholog. Tocmai din acest motiv, trei sferturi dintre castigatori isi pierd imediat urma. De exemplu, la Targu-Frumos, vecinii nu mai stiu nimic despre norocosul care a ghicit toate cele sase numere: Mihai Cazacu.

Desi ar trebui sa fie bucurosi, castigatorii reactioneaza in cele mai neasteptate feluri. "Sunt intr-adevar persoane care pot sa se izoleze foarte mult, sa devina suspicoase, sa aiba tot felul de idei care sa-l aduca in pragul unei semi nebunii", mai spune psihologul.

Cert este ca pentru Mihai Cazacu, marele premiu s-a dovedit un blestem, nicidecum mana cereasca. A castigat aproape patru milioane de euro la Loto. Suficient cat sa-si permita ce nu a visat vreodata. Case si bolizi de lux.

Acum, cinci mai tarziu de la marele castig, a fost prins in timp ce conducea beat si chiar a fost la un pas sa loveasca un politist. Un alt roman pe care loteria l-a facut facut bogat a ajuns la inchisoare. Dar cei mai multi dispar, de frica unui castiga urias la care au visat o viata intreaga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Teama de castig la Loto 6/49