Antena Meniu Search
x

Teribilismul şi viteza excesivă continuă să facă victime pe şoselele din România! Trei adolescenţi MORŢI la Galaţi, în urma a două accidente cumplite

Trei adolescenţi şi-au găsit sfârşitul, în două accidente rutiere petrecute în mai puţin de o jumătate de oră în judeţul Galaţi. Patru tineri au ajuns la spital

Vezi și

Trei adolescenţi şi-au găsit sfârşitul, în două accidente rutiere petrecute în mai puţin de o jumătate de oră în judeţul Galaţi. Iar alţi patru tineri au ajuns la spital, în stare gravă.

În trunchiul unui copac. Aici s-a sfârşit viaţa unui adolescent de doar 15 ani. Se urcase pe locul din faţă, într-o maşină condusă de un alt tânăr, fără prea multă experienţă la volan. 

Şoferul s-ar fi grăbit. Şi a apăsat pedala de acceleraţie, fără să ţină cont de şoseaua umedă sau de vieţile celorlaţi pasageri pe care-i avea în autovehicul. Iar în apropierea localităţii Vânători, inevitabilul s-a produs. Maşina a ieşit de pe carosabil şi a lovit o buturugă de pe marginea drumului. 

Lidia Şandru,Spitalul județean Galați UPU: "S-a soldat cu patru victime, o persoană a decedat, două persoane de sex feminin, fetiţe, au fost internate la spitalul de copii, iar o persoană de sex masculin a suferit un poliumatrism destul de grav."

Şi nu a fost singurul accident. Înainte de tragedia de pe DN26, alţi doi tineri şi-au găsit sfârşitul în Ciureştii Noi. Tot între fiarele unei maşini şi tot din cauza vitezei. Cei trei prieteni s-au urcat la maşină, deşi niciunul nu avea permis de conducere. 

Crina Dragu, IPJ Galați: "A intrat în coliziune cu un cap de podeţ. În urma impactului, tinerii au fost transportaţi la spitalul Bârlad, ulterior doi dintre aceştia decedând, unul fiind în stare gravă."

În ambele cazuri, poliţiştii de la Rutieră au deschis dosare penale pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Teribilismul şi viteza excesivă continuă să facă victime pe şoselele din România! Trei adolescenţi MORŢI la Galaţi, în urma a două accidente cumplite