Antena Meniu Search
x

Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui, după un accident în care au fost implicate patru maşini

Un accident în care au fost implicate patru maşini s-a produs, luni dimineaţa, pe Autostrada Soarelui.

de Redactia Observator

la 02.08.2021, 10:28

Medicii s-au obişnuit să intervină la accidentele de pe Autostrada Soarelui
Medicii s-au obişnuit să intervină la accidentele de pe Autostrada Soarelui - Observator (arhivă)
  • Traficul se menţine aglomerat pe Autostrada Soarelui, chiar şi în prima zi a săptămânii.

Deşi suntem în prima zi a săptămânii, românii continuă să ia cu asalt staţiunile de pe litoralul românesc, astfel că traficul de pe Autostrada Soarelui este la cote ridicate.

Ba chiar au fost ceva probleme după ce un accident cu patru maşini s-a produs pe tronsonul Drajna - Feteşti, pe sensul de mers către litoral.

Conform reprezentanţilor INFOTRAFIC, accidentul s-a produs în zona kilometrului 103+500. Autovehiculele au fost scoase pe banda de urgenţă, pentru a permite reluarea cât mai rapidă a traficului la nivelul optim.

Reprezentanţii INFOTRAFIC au ţinut să profite de ocazie şi să transmită un mesaj extrem de important către şoferi: "Recomandăm conducătorilor auto să respecte următoarele reguli, pentru a preveni producearea accidentelor rutiere: să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă; să respecte limitele legale de viteză; să folosească luminile de întâlnire; să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie; să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc; să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii; să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate; în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui, după un accident în care au fost implicate patru maşini