Antena Meniu Search
x

Tramvaiul 41 nu va circula în Capitală timp de o săptămână. Călătorii vor fi preluați de o linie navetă de autobuz

Tramvaiul 41 nu va circula în Capitală timp de o săptămână, din 30 septembrie până pe 6 octombrie, pentru lucrări.

de Redactia Observator

la 28.09.2022, 17:07

Tramvaiul 41 nu va circula în Capitală timp de o săptămână. Călătorii vor fi preluați de o linie navetă de autobuz - Facebook/STB

Linia de tramvai 41 va fi suspendată în perioada 30.09.2022 (începând cu ora 21.00) – 06.10.2022 (ora 04.00), pentru finalizarea lucrărilor la calea de rulare de la intersecția Str. Brașov/ Piața Drumul Taberei, informează Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov.

Călătorii vor fi preluați de o linie navetă de autobuz

Pentru preluarea călătorilor, asociația a dispus înființarea liniei navetă de autobuz 641, care va funcționa între „Piaţa Presei” şi „Ghencea‟ pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şos. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

Pe de altă parte, Metrorex anunță că va realiza ultima etapă de amenajare a intersecției străzii Brașov cu Bd. Drumul Taberei, prin executarea lucrărilor de readucere pe traseul definitiv al liniei de tramvai nr.41.

„Lucrările se realizează în colaborare cu Societatea de Transport București și cu Primăria Sectorului 6, Brigada de Poliție rutieră și Comisia de circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, care vor oferi sprijinul necesar atât pentru asigurarea continuității transportului în comun la suprafață, cât și a cadrului necesar desfășurării operațiunilor. Precizăm că finalizarea lucrărilor în această intersecție va realiza un important nod intermodal de transport prin crearea legăturii directe dintre metrou și transportul de suprafață precum și un acces mai facil la zonele de interes adiacente. Prezentăm scuze pentru disconfortul creat!”, arată Metrorex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tramvaiul 41 nu va circula în Capitală timp de o săptămână. Călătorii vor fi preluați de o linie navetă de autobuz