Antena Meniu Search
x

Trei copii, de 13, 10 și un an, au rămas orfani după un accident devastator în Bihor. Tânărul care a provocat accidentul, soldat cu zece victime, a fost reținut (Foto)

O tragedie cumplită s-a petrecut, marți seară, în Bihor, unde un tânăr a provocat un accident care s-a soldat cu zece victime.

O tragedie cumplită s-a petrecut, marți seară, în Bihor, unde un tânăr a provocat un accident care s-a soldat cu zece victime.

Doi tineri, soţ şi soţie, au murit, iar cei trei copii ai lor, un băiat de 13 ani şi două fetiţe de 10, respectiv 1 an şi 3 luni, au fost răniți, după ce un tânăr de 32 de ani, din Aleșd, aflat la volanul unui VW Bora, a „tăiat” o curbă periculoasă, a acroşat pe contrasens un Mitsubishi, după care a intrat frontal într-un Volkswagen Golf, care a ieşit în decor. 

În urma accidentului rutier, şoferul Golf-ului şi soţia acestuia, în vârstă de 27 ani, pasageră în autoturism, ambii din localitatea Iernut, județul Mureș, au suferit leziuni care le-au provocat decesul. Cei trei copii ai lor au fost transportați la spital.

Pe acelaşi subiect

"Din cele 10 persoane rănite, 7 au ajuns la spital, deoarece 3 au avut leziuni uşoare, care nu au necesitat îngrijiri. Patru adulţi au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea, unde au fost evaluaţi şi, în final doar unul singur a rămas internat, care prezenta traumatism cranian minor, fracturi costale, contuzii şi escoriaţii", a explicat dr. Hadrian Borcea, șeful UPU și SMURD Bihor.

Miercuri, tânărul din Aleșd a fost reţinut de Poliţiştii Serviciului Rutier pentru 24 de ore, el fiind anchetat petru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Măsura a fost luată imediat după ce şoferul a fost externat de la Spitalul Judeţean, unde fusese iternat pentru rănile suferite în accident, scrie www.ebihoreanul.ro.

"Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest preventiv al IPJ Bihor. Poliţiştii rutieri continuă cercetările în caz", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Trei copii, de 13, 10 și un an, au rămas orfani după un accident devastator în Bihor. Tânărul care a provocat accidentul, soldat cu zece victime, a fost reținut (Foto)