Antena Meniu Search
x

Trei tineri din Dâmboviţa au fost reținuți, după ce au furat maşina unui vecin

Pofta de plimbare l-a trimis în arest pe un tânăr din Dâmboviţa

Vezi și

Pofta de plimbare l-a trimis în arest pe un tânăr din Dâmboviţa. Băiatul de 18 ani şi încă doi prieteni au ajuns în atenţia poliţiştilor după ce au furat maşina unui vecin. 

Nu au fost prinşi, ba au şi apucat să abandoneze maşina pe o străduţă, dar au avut gninion. Imaginile cu ei conducând maşina furată au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei benzinării.

Băieţii ştiau că vecinul nu îşi încuie autoturismul, aşa că au zis să profite şi să facă o plimbare cu maşina lui. S-au gândit că dacă o vor abandona apoi pe o străduţă lăturalnică, nimeni nu o să ştie că ei au fost cei care au vrut să dea o tură. Ghinionul băieţilor a fost însă că vecinul a depus plângere la poliţie, iar oamenii legii au descoperit filmarea din benzinărie. Aşa au constatat că tânărul de 18 ani nu respectase legea, de două ori. El şi-a petrecut noaptea în arest, dar dacă va fi găsit vinovat se va întoarce după gratii pentru mai multă vreme. Este cercetat deocamdată sub control judiciar. Prietenii lui, cei care l-au însoţit la plimbare, sunt şi ei cercetaţi pentru furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Trei tineri din Dâmboviţa au fost reținuți, după ce au furat maşina unui vecin