Antena Meniu Search
x

30 de studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca au intrat cu forta intr-un amfiteatru

Ora de curs cu scandal la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Cativa studenti, masteranzi si doctoranzi au luat cu asalt un amfiteatru in timpul unei ore de matematica, pe motiv ca au dreptul sa participe la orice curs si ca universitatea este a lor.

Vezi și

Tinerii au fost atat de determinati incat nici macar agentii chemati in ajutor de conducerea institutiei nu au reusit sa-i scoata din universitate.

Studentii au dat buzna in amfiteatru in timpul unei ore de curs, fara sa tina cont de ceilalti studenti care asistau de drept la ora si fara sa fie influentati de prezenta profesoarei. Ei au inceput sa faca galagie si sa se urce cu picioarele pe banci.

Revolta a fost cauzata de faptul ca, in urma cu o saptamana, nu li s-ar fi permis accesul la proiectia unui film in universitate.

In ciuda insistentelor cadrelor didactice si ale conducerii universitatii, tinerii nu au vrut sa cedeze. Nici macar agentii de politie chemati in ajutor nu au reusit sa calmeze spiritele.

Si cativa studenti de la Universitatea din Bucuresti s-au solidarizat cu cei din Cluj-Napoca. Tinerii vor sa continuie si astazi acest demers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » 30 de studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca au intrat cu forta intr-un amfiteatru