Antena Meniu Search
x

Ultima strigare pentru mini-vacanţele de Paşte şi 1 Mai

Cei care ajung la Târgul de Turism din Capitală mai găsesc locuri disponibile, la preţuri bune. Reducerile ating şi 50%. Turiştii pot alege de la circuite în Bucovina până la sejururi luxoase în Dubai

Vezi și

Cei care ajung la Târgul de Turism din Capitală mai găsesc locuri disponibile, la preţuri bune. Reducerile ating şi 50 la sută. Turiştii pot alege de la circuite în Bucovina până la sejururi luxoase în Dubai

Sunt doar câteva dintre locurile pe care le pot vizita românii care aleg să îşi petreacă mini vacanţa de Paşte la Ierusalim. Reducerile unui astfel de pachet turistic sunt între 10 şi 30 la sută, iar preţurile încep de la 570 de euro pentru 5 nopţi.

Şi ofertele de tip city break sunt la mare căutare. Cine vrea să petreacă sărbătorile pascale la Praga plăteşte pentru 3 nopţi de cazare cu mic dejun inclus 299 de euro. Pachetele includ şi masa de sărbătoare.

Dintre ofertele de lux, cele mai căutate sunt pachetele către Dubai, la renumitul Burj al Arab. Preţurile sunt, însă, pe măsură.

În ţară, pentru 4 nopţi de cazare în Bucovina, turiştii plătesc cel puţin 690 de lei, în timp ce în Maramureş, pachetul cu pensiune completă costă 790 de lei. Mult mai scump decât la vecinii Bulgari, unde o ofertă similară se vinde şi cu 99 de euro. Agenţiile prezintă zilele acestea şi ofertele pentru 1 mai.

Cei care aleg litoralul românesc şi anul acesta pentru vacanţa de 1 mai, pot alege oferte care încep de la 100 de lei pe noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ultima strigare pentru mini-vacanţele de Paşte şi 1 Mai