Antena Meniu Search
x

Ultima veveriţă din cel mai mare parc din Bistriţa a evadat. Cuşca în valoare de 14.000 de lei a fost vandalizată

Ultima veveriţă din cel mai mare parc din Bistriţa s-a făcut nevăzută! Ori a evadat, ori a fost eliberată. Dar nu asta este marea problemă a autorităţilor.

Vezi și

Ultima veveriţă din cel mai mare parc din Bistriţa s-a făcut nevăzută! Ori a evadat, ori a fost eliberată. Dar nu asta este marea problemă a autorităţilor. Cuşca veveriţei a fost distrusă. Şi fusese cumpărată de primărie cu nici mai mult, nici mai puţin de 14 mii de lei.

"Nu se găseşte unul să taie acolo să dea drumul la animăluţul ăla în natura lui, care l-a creat Dumnezeu?" Iată că s-a găsit. Numai că acel cineva nu s-a limitat la a elibera veveriţa din cuşcă. "Nu ştiu ce a avut persoana care a putut să spargă acolo... Ce a avut în cap..."

Aşa se încheie epopeea veveriţelor din Parcul Municipal din Bistriţa. Acolo, în iunie 2016, Primăria a adus şase veveriţe pe care le-a cumpărat cu aproape 3.000 de lei de la un pet-shop din Oradea. Cuşca a costat 14.000 de lei.

"Una singură era în ultimul timp." Celelalte surate ale ei s-au făcut nevăzute rând pe rând. Aşa că oamenii nici măcar nu-şi mai aduc aminte câte veveriţe erau iniţial în volieră. 

Poliţiştii sau deschis o anchetă. Nu pentru veveriţe, ci pentru volieră. Oricum, bistriţenii nu erau foarte încântaţi de faptul că veveriţele erau ţinute în cuşcă. Şi parcă erau şi mai supăraţi de când rămăsese un singur animal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Ultima veveriţă din cel mai mare parc din Bistriţa a evadat. Cuşca în valoare de 14.000 de lei a fost vandalizată