Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un apartament scos la vânzare în Brăila face senzație pe Facebook: "Cred că și gândacii poartă mască aici"

Un apartament cu două camere din Brailă a declanșat un adevărat festival al glumelor pe internet, din cauza faptului că arată cel puțin învechit, dacă nu chiar înspăimântător. Anunțul companiei imobiliare a strâns peste 3.500 de aprecieri și aproximativ 5.700 de comentarii dintre cele mai haioase.

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 18:17

"De vânzare apartament cu 2 camere, Viziru 1, parter, piața Pistruiatul, balcon, acte la zi, aprox. 40 mp, de renovat, liber! Preț: 29900 Euro" - așa sună anunțul care a făcut furori pe Facebook. Ca alte mii de anunțuri imobiliare postate zilnic pe Facebook. Apartamentul, însă, este unul aparte.

Podeaua arată ca după bombardament, la fel ca și pereții, perdelele sunt cât se poate de murdare, iar o lustră veche și bizară întregește atmosfera de coșmar din sufragerie. Nici bucătăria nu este tocmai de invidiat: totul pare a fi de zeci de ani, de la chiuvetă, calorifer, uși și conducte. Iar baia, cu o cabină de duș amplasată la "granița" dintre două stiluri de gresie, întregește atmosfera de film de groază. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Val de reacții amuzante la postarea cu apartamentul din Brăila

"Ar trebui dezmoștenit cel căruia i-a rămas apartamentul după ce "a avut grijă" de bătrâna care a locuit acolo", a reacționat polițistul Marian Godină, un comentariu ce a strâns o mie de aprecieri.

"Găinile unde sunt?", a întrebat un internaut, în timp ce un altul s-a rezumat la un comentariu cu tente biblice: "Nici Iisus nu s-ar naște în grajdul asta". "Cred că și gândacii poartă mască aici", a glumit o femeie, în vreme ce o alta a scris că "bine că e la parter, ca să se poată băga și calul ușor...".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un apartament scos la vânzare în Brăila face senzație pe Facebook: "Cred că și gândacii poartă mască aici"