Antena Meniu Search
x
LIVE

Un asistent din Oradea și-a pus capăt zilelor după ce a aflat că are Covid-19. Andrei avea doi copii

Un asistent medical din Oradea și-a pus capăt zilelor în ziua în care a aflat că este bolnav de Covid-19. Andrei avea 40 de ani și lucra la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea.

De Ana Maria Ghiarasim la 02.11.2020, 18:17
Un asistent din Oradea și-a pus capăt zilelor după ce a aflat că are Covid-19. Andrei avea doi copii
Un asistent din Oradea și-a pus capăt zilelor după ce a aflat că are Covid-19. Andrei avea doi copii - Facebook
  • Andrei avea 40 de ani și doi copii.
  • Bărbatul era asistent medical la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea.

Bărbatul a fost gasit spânzurat în locuință, vineri dupa-amiază. 

Cadrele medicale il descriu ca un coleg bun si mereu saritor. "Nu ne revenim, a fost un coleg minunat!"; "Un om si un coleg extraordinar"; "Un optimist, intotdeauna cu un zambet, cu o vorba buna"; "Ne va lipsi, dar il vom simti aproape pentru totdeauna". Acestea sunt doar cateva din mesajele transmise familiei, pe Facebook. 

Andrei era căsătorit și avea doi copii. Surse citate de presa locală susțin că asistentul nu ar fi suportat ideea că e posibil să fi transmis coronavirus altor persoane, fără să știe.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat pentru luni, 2 noiembrie 2020, că au fost înregistrate 4.041 cazuri noi cu coronavirus în ultimele 24 de ore şi 86 de morţi, numărul total al persoanelor infectate cu SARS CoV-2 în România ajungând la 250.704 de cazuri.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un asistent din Oradea și-a pus capăt zilelor după ce a aflat că are Covid-19. Andrei avea doi copii