Antena Meniu Search
x

AUTOBUZ ÎN FLĂCĂRI: Totul s-a întâmplat la Târgu Jiu!

Pasagerii din spate au sesizat mirosul greu de ars, iar şoferul a oprit imediat maşina. În timp ce călătorii coborau speriaţi, omul a chemat pompierii şi a încercat să stingă flăcările cu un extinctor

Vezi și

Pasagerii din spate au sesizat mirosul greu de ars, iar şoferul a oprit imediat maşina. În timp ce călătorii coborau speriaţi, omul a chemat pompierii şi a încercat să stingă flăcările cu un extinctor.

Autobuzul a luat foc în trafic. Erau câţiva călători în el. Nu plecaseră de mult de pe loc când pasagerii au sesizat miros greoi de ceva ars şi l-au atenţionat pe şofer. Oamenii au coborât la timp. Nimeni n-a fost rănit. Un localnic a ajutat şoferul să stingă focul. O echipă de pompieri a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă. Incendiul se manifesta în compartimentul motor, cu pericol de propagare în interior. 

Cauza va fi stabilită pe parcurs. O defecţiune care se poate întâmpla la oricine. Se pare că motorul s-ar fi aprins de la un scurtcircuit. Nu este totuşi cauza oficială încă. Autobuzul a fost achiziţionat recent de autorităţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » AUTOBUZ ÎN FLĂCĂRI: Totul s-a întâmplat la Târgu Jiu!