Antena Meniu Search
x

Un bărbat a trecut prin foc să-şi salveze mama de la o moarte sigură

O bătrână imobilizată la pat a fost salvata din mijlocul flăcărilor care-i mistuiau casa de fiul ei şi de câţiva vecini.

Vezi și

 Întâmplarea a făcut ca băiatul să doarmă la ea în această noapte, iar fumul gros l-a trezit la timp. A fugit în vecini să ceară ajutor, apoi s-a întors s-o salveze pe care care i-a dat viaţă.

Flăcările au izbucnit la puţin timp după ce femeia şi fiul ei au mers la culcare. Bărbatul venise în vizită la mama sa. A fost o vizită care a salvat-o pe bătrâna de 91 de ani de la o moarte sigură.

Fumul înecăcios l-a trezit din somn pe fiul bătrânei, care a bătut apoi în porţile vecinilor ca să-l ajute să o scoată pe cea care i-a dat viaţă din casa cuprinsă de flăcări.

După ce au dus-o pe femeie în casa unor vecini, au chemat pompierii. Ca să stingă flăcările care au ajuns între timp până la acoperiş, pompierii au tăiat tabla de pe casă.

În timp ce pompierii se luptau cu focul, medicii o urcau pe bătrână în ambulanţă. Femeia de 91 de ani a rămas internată pentru că s-a intoxicat cu fum.

Pompierii spun că incendiul ar fi pornit din cauza unui scurt circuit de la un aparat de radio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a trecut prin foc să-şi salveze mama de la o moarte sigură