Antena Meniu Search
x

Un barbat fara adapost este suspect intr-un caz de pruncucidere

Un barbat fara adapost este suspect intr-un caz de pruncucidere. Politistii clujeni l-au identificat pe baza unor imagini surprinse de camerele de supraveghere din oras. Ancheta a inceput in urma cu zece zile cand intr-un gang din oras a fost descoperit trupul unui bebelus.

Vezi și
Un om vizibil sarman, imbracat cu o geaca groasa, cu o caciula pe cap. E agitat si trage cu nesat dintr-o tigara. Intra intr-un gang. Exact acolo unde politistii aveau sa gaseasca trupul bebelusului.

Omul merge grabit pana in capat si apoi se intoarce. Ii spune vreo doua vorbe unui tanar care grabeste pasul. Barbatul se intoarce. Se apleaca sa ridice ceva de pe jos si apoi iese pe unde a venit. Comportamentul lui a atras atentia anchetatorilor.

Politistii au vizionat imaginile de pe zeci de camere din oras. Barbatul este surprins in imagini plimbandu-se atat aici in zona in care a fost descoperit cadavrul cat si pe strazile din apropiere.

Identificat si dus la audieri barbatul a negat ca ar avea vreo legatura cu moartea bebelusului. Cadavrul nou-nascutului a fost descoperit de un om al strazii pe 3 martie, langa Biblioteca Academiei din Cluj.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un barbat fara adapost este suspect intr-un caz de pruncucidere