Antena Meniu Search
x

Un cioban a fost găsit mort, după trei zile de căutări

O crimă care aminteşte într-un mod înfiorător cu balada Mioriţa s-a petrecut la o fermă din judeţul Constanţa. Doi ciobani l-au omorât pe un al treilea, apoi i-au ascuns trupul.

Vezi și

 O crimă care aminteşte într-un mod înfiorător cu balada Mioriţa s-a petrecut la o fermă din judeţul Constanţa. Doi ciobani l-au omorât pe un al treilea, apoi i-au ascuns trupul. Indivizii şi-au recunoscut fapta. Cadavrul însă a fost găsit mult mai târziu.

Cadavrul a fost găsit în albia unui pârâu, pe jumătate dezbrăcat, după 3 zile de căutări. Victima era paznic la ferma de animale a unui italian din Palazu Mic, judeţul Constanţa. Luni, la prima oră, patronul său i-a reclamat dispariţia. Anchetatorii au descoperit, destul de repede, o bluză pătată de sânge şi un cuţit. S-a conturat astfel, ipoteza unei crime. Două persoane au fost în scurt timp reţinute. E vorba de doi ciobani de 30 şi 32 de ani care au recunoscut că victima i-a prins în timp ce încercau să fure un acumulator. Şi au ucis-o, sperând că aşa nu se va afla de fapta lor. Dar, pentru că erau prea beţi, nu le-au putut spune exact anchetatorilor unde au ascuns cadavrul. Indivizii riscă ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un cioban a fost găsit mort, după trei zile de căutări