Antena Meniu Search
x

Video Un cunoscut bucătar din Cluj, în comă după ce a participat la o petrecere cu mai mulţi poliţişti

Un cunoscut bucătar din Cluj este în stare critică la spital, fără mari şanse de supravieţuire. Bărbatul ar fi fost lovit la o petrecere organizată de ziua de naştere a unui poliţist. S-a deschis o anchetă, dar încă nu se ştie cine l-a lovit.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 11.03.2021, 20:43

Vezi și
  • Cunoscutul bucătar din Cluj ar fi fost lovit la petrecerea cu poliţişti.
  • Conducerea IPJ Cluj a demarat o anchetă în cazul bucătarului lovit la petrecerea cu poliţişti.

Datele de până acum sunt puţine şi contradictorii. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2, bucătarul în vârstă de 51 de ani a ajuns la acest restaurant din localitatea Apahida. Aici, poliţistul din comună îşi serba ziua de naştere împreună cu alţi colegi. La un moment dat, după ce au consumat alcool, au încins ad-hoc un concurs de skandenberg, concurs câştigat de bucătar. 

De aici, datele oficiale faţă de cele oferite sub anonimat de martori sunt diferite. Unul dintre invitaţi i-ar fi spus bucătarului să iasă cu el afară pentru a-şi demonstra puterea. Dupa câteva minute, invitatul s-a întors în local şi i-a anunţat pe ceilalţi participanţi la petrecere că bucătarul este întins pe jos, lovit la cap. 

Conducerea IPJ Cluj a demarat o anchetă în cazul bucătarului lovit

Cineva a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar până la sosirea echipajelor, toţii participanţii la petrecere dispăruseră, inclusiv poliţistul sărbătorit. Bucătarul a ajuns în stare critică la spital, iar medicii spun că şansele să îşi revină sunt minime. 

O anchetă a fost deschisă şi de şefii Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Ancheta îl vizează pe poliţistul care a organizat petrecerea în plină pandemie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un cunoscut bucătar din Cluj, în comă după ce a participat la o petrecere cu mai mulţi poliţişti