Antena Meniu Search
x

Un depozit de anvelope şi un atelier de prelucrare a fierului, mistuite de flăcări în Medgidia

Incendiu devastator azi noapte în centrul Medgidiei

Vezi și

Incendiu devastator azi noapte în centrul Medgidiei. Flăcări de câţiva metri au cuprins în numai câteva minute o hală în care erau un depozit de anvelope şi un atelier de prelucrare a fierului.

Pompierii din Medgidia au fost nevoiţi să-i cheme în ajutor pe colegii din Cernavodă să poată ţină piept flăcărilor. Pompierii nu pot păşi în hala cuprinsă de flăcări. Ajutaţi de câţiva muncitori scot pe rând afară anvelopele care n-au luat încă foc.

Cu puţin timp înainte de miezul nopţii hala a fost cuprinsă de flăcări. Au fost suficiente câteva minute pentru ca focul să cuprindă intreaga clădire. Unii oameni au fugit în ultima clipă din mijlocul infernului. Pompierii au văzut proporţiile dezastrului înainte să ajungă lângă hala de foc. Limbile de foc şi norul de fum care se ridica deasupra lor se puteau vedea de la câţiva kilometri.

Trei echipaje din Medgidia au fost trimise să se lupte cu flăcări. N-au avut o misiune uşoară. Vântul puternic împingea flăcările către clădările învecinate. Aşa că i-au chemat în ajutor pe colegii din cernavodă. Încă un echipaj a sosit în scurt timp.

După o oră de foc în hală nu se mai vedeau limbi de foc. dar depozitul de anvelope şi o altă firmă care îşi desfăşura activitatea acolo au fost distruse.

Nimeni n-a fost rănit în incendiu, dar pagubele materiale sunt însemnate. Iar proprietarii le vor suporta din buzunarul lor. Clădirea nu era asigurată.Deocamdată nu e clar din ce cauză au izbucnit flăcările. Dar pompierii bănuiesc că incendiul a fost provocat de un scurt circuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un depozit de anvelope şi un atelier de prelucrare a fierului, mistuite de flăcări în Medgidia