Antena Meniu Search
x

Video Un funcţionar public a fost condamnat la închisoare, după ce a luat mită pentru deszăpezire preferenţială pe Transalpina

Deszăpezirea Transalpinei a atras după sine o condamnare. Mai exact, un funcţionar public i-ar fi permis unui privat să deszăpezească tronsonul de drum pentru transportul de material lemnos, deşi şoseaua era închisă.

Alin Stan
de Alin Stan

la 14.07.2021, 09:10

Vezi și

Un funcționar public i-a permis unui privat să deszăpezească șoseaua Transalpina, deși era închisă circulației, pentru a deschide calea transportatorilor de lemn, primind 8.000 de lei pentru acest serviciu, scrie Gazeta de Sud. S-a deschis un dosar penal în acest caz, iar funcționarul, șeful de District Șugag, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Bărbatul a recunoscut că, în martie 2020, a primit banii de la administratorul unei societăți comerciale, pentru a dispune deszăpezirea sectorului de drum Transalpina, în condițiile în care acesta era închis circulației. Procurori specializaţi din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 22.07.2020, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de doi inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită, respectiv luare de mită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un funcţionar public a fost condamnat la închisoare, după ce a luat mită pentru deszăpezire preferenţială pe Transalpina