Antena Meniu Search
x

Un iesean care a castigat patru milioane de euro la Loto, in 2008, a facut spectacol in fata politistilor, dupa ce a fost prins beat la volan

A avut noroc cu carul la loto, dar ghinion cand a dat nas in nas cu politistii. Un iesean, care a devenit mai bogat cu patru milioane de euro dupa ce a jucat la loto, a fost tras pe dreapta de agenti. Vizibil turmentat, a facut spectacol.

Vezi și

Masina barbatului, pentru care unii ar munci o viata si tot n-ar putea sa si-o permita, a fost oprita azi-noapte pentru un control de rutina. Soferul mirosea puternic a alcool. Si totusi a incercat sa-si forteze norocul cu politistii. “Am consumat doar o jumatate de pahar de bere”, a sustinut soferul.

Barbatul, un cunoscut om de afaceri din Targu Frumos, s-a imbogatit peste noapte, la loto. In 2008, a castigat nu mai putin de patru milioane de euro. Soferul a fost in cele din urma dus la spital pentru probe de sange.

Daca se va dovedi ca a condus beat, milionarul de la loto nu va mai avea voie sa se urce urmatoarele luni la volanul masinii sale de lux. In plus, se va alege si cu dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un iesean care a castigat patru milioane de euro la Loto, in 2008, a facut spectacol in fata politistilor, dupa ce a fost prins beat la volan