Antena Meniu Search
x

Un lift de la Casa Presei s-a prabusit in gol. 3 femei au ajuns la spital

Un lift de la Casa Presei s-a prabusit in gol de la etajul doi cu cinci angajate al Consiliului Concurentei in el. Accidentul s-a intamplat in jurul orei 17:00 si trei femei au ajuns la spital, cu rani grave.

Vezi și

La ora 17:00, era o forfota uriasa la Casa Presei din Capitala. Ieseau pe o usa trei femei in stare grava si alte doua, care pot spune cu mana pe inima ca abia au scapat cu viata, dupa ce au cazut in gol mai bine de sase metri.

Au avut noroc, deoarece au cazut doar de la etajul 2 al cladirii. Reprezentanti ai Consiliului Concurentei au confirmat faptul ca o parte din femei se urcase in lift inca de la etajul 7, asa ca accidentul putea fi mult mai grav.

Cauza accidentului va fi stabilita de cei de la ISCIR, care, momentan, au declarat faptul ca toate avizele erau la zi si toate lifturile din Casa Presei sunt in regula, chiar daca sunt de aceeasi vechime cu intreaga constructie. In aceste conditii, cea mai speculata ipoteza este aceea a supraincarcarii.

Potrivit unor surse, in lift s-ar fi aflat nu mai putin de noua persoane, desi atat legea cat si normele de utilizare a respectivului ascensor nu permit mai mult de sase calatori in acelasi timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un lift de la Casa Presei s-a prabusit in gol. 3 femei au ajuns la spital