Antena Meniu Search
x

Un locotenent din clanul Camatarilor a sunat la 112

Un locotenent din clanul Camatarilor, prins intr-un schimb de focuri cu rivalii din clanul Sportivilor, a sunat la 112. El a cerut o ambulanta pentru un tovaras ranit. Impuscaturile au fost inregistate

Vezi și

Apelul la numarul unic de urgenta a fost primit pe 7 noiembrie anul trecut. Atunci, cativa locotenenti din clanul Camatarilor au fost prinsi de rivali, pe teritoriul controlat de Sportivi.

54 de gloante s-au tras pe straduta din Popesti Leordeni. Unul dintre interlopi a cazut secerat de un foc tras cu un pistol modificat. Interlopul ranit a fost abandonat de tovarasii lui in curtea unui spital. Medicii l-au salvat, dar a ramas fara o parte din plaman.

Batausii s-au risipit inainte sa ajunga fortele de ordine. Liderii celor doua grupari au fost prinsi, iar politistii au gasit in masinile lor adevarate depozite de arme. Dupa lupta cu Sportivii, brigada de locotenenti i-a dat raportul la inchisoare lui Vasile Balint zis Sile Camataru.

La trei luni dupa bataia inregistrata in direct la 112, liderii Camatarilor, Ion si Vasile Balint, seful Sportivilor si alti 26 de locotenenti din ambele clanuri au fost arestati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un locotenent din clanul Camatarilor a sunat la 112