Antena Meniu Search
x

Un poliţist de la Rutieră a provocat un accident îngrozitor la Miercurea Ciuc

Un poliţist de la Rutieră, a cărui misiune era să-i amendeze pe cei care nu respectă regulile de circulaţie, a provocat un accident îngrozitor la Miercurea Ciuc.

Vezi și

Doi oameni au murit - unul îi era chiar coleg de muncă. Vinovatul a murit şi el. 

Autoturismul în care se aflau cei trei poliţişti, aproape că zbura pe străzi, spun martorii. La un moment dat, a intrat într-o depăşire riscantă, iar şoferul n-a mai putut să ţină în frâu atâţia cai putere.

După ce s-a răsucit de câteva ori pe şosea, s-a încolăcit în jurul unui stâlp de beton. În impact, motorul a zburat de sub capotă. Martori la cumplita scenă, câţiva şoferi au sărit în ajutorul victimelor.

Groaza oamenilor a fost şi mai mare când au realizat că, de partea cealaltă a drumului, o altă victimă zace fără suflare.

Era o femeie de 53 de ani despre care martorii spun că se afla în dreptul stâlpului de care s-a izbit autoturismul. În maşina făcută praf, doar o singură persoană, aflată pe bancheta din spate, mai respira.

Poliţistul aflat la volan şi colegul din dreapta, în vârstă de 35 şi 38 de ani, au murit pe loc. Pe fiecare, îi aşteptau acasă doi copii. Ca să-i poată scoate din epava autoturismului, echipajele de descarcerare au fost nevoite să o taie bucată cu bucată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist de la Rutieră a provocat un accident îngrozitor la Miercurea Ciuc