Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident spectaculos în Capitală. Un şofer băut a distrus şapte maşini. Proprietarii păgubiţi au vrut să-l linşeze

Un şofer băut a reuşit să distrugă şapte maşini, pe un bulevard din Capitală. Bărbatul conducea haotic pe străzi, spun martorii, şi a pierdut controlul volanului. În final poliţiştii, l-au luat de la locul accidentului înainte să fie atacat de proprietarii maşinilor distruse.

de Redactia Observator

la 14.06.2017 , 09:13

Un şofer băut a reuşit să distrugă şapte maşini, pe un bulevard din Capitală. Bărbatul conducea haotic pe străzi, spun martorii, şi a pierdut controlul volanului. În final, poliţiştii l-au luat de la locul accidentului înainte să fie atacat de proprietarii maşinilor distruse.

A băut destul de mult încât să devină un pericol de moarte pentru trecători. A reuşit să facă ravagii pe o stradă, după ce a pierdut controlul volanului. Mai mulţi oameni au văzut cum maşina bărbatului a spulberat alte şase autoturisme şi s-a oprit după mai bine de 500 de metri.

Un taximetrist care aştepta o comandă a privit neputincios cum şoferul se îndreaptă spre el şi îl loveşte.

Vezi și

Când şi-au văzut maşinile distruse, proprietarii au fost la un pas să-l linşeze pe şofer. Poliţiştii l-au dus la secţie pentru a evita un incident şi l-au testat. Bărbatul avea o alcoolemie de 1.08 miligrame în aerul expirat. Apoi a fost condus la INML pentru prelevare de probe biologie şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Accident spectaculos în Capitală. Un şofer băut a distrus şapte maşini. Proprietarii păgubiţi au vrut să-l linşeze