Antena Meniu Search
x

Un tânăr a fugit din comuna Gornet, care e în carantină, ca să se ducă până la mare, la Costinești

Un tânăr a fugit din comuna Gornet, care e în carantină, ca să se ducă până la mare, la Costinești. Polițiștii au deschis acum dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.07.2020, 16:55

Coronavirus România
Din arantină, direct pe plaja aglomerată - Facebook
  • Tânărul din Gornet a fost prins sâmbătă, la mare.
  • Comuna Gornet e izolată în carantină pentru 14 zile.

Procurorii din Prahova au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor după ce un localnic din satul prahovean Gornet, aflat în carantină, a plecat din localitate la Costineşti, încălcând restricţia.

„La data de 27.07.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, a  fost înregistrată  o cauză  penală  având ca obiect săvârşirea unei  infracţiuni de  zădărnicirea combaterii bolilor. La data de 25.07.2020, lucrători   din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.8 Bălţeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană din satul Gornet, judeţul Prahova, localitate ce se află în carantină zonală, s-a deplasat, în cursul zilei de 25.07.2020, pe raza staţiunii Costineşti, judeţul Constanţa, încălcând măsura impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID -19”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, procurorul George Paul PRajea, a declarat pentru News.ro că se fac cercetări sub aspectul săvârşirii faptei şi decoamdată nimeni nu are calitatea de suspect în dosar. 

Procurorii prahoveni au deschis şi vineri, 24 iulie, un dosar penal  tot pentru infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor după ce cu o zi înainte jandarmii s-au sesizat din oficiu  cu privire la faptul că o persoană aflată pe listele Direcţiei de Sănătate Publică Prahova ca fiind  infectată cu virusul  SARS-Cov 2 a părăsit imobilul situat în  comuna Gornet, în care se afla în  izolare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr a fugit din comuna Gornet, care e în carantină, ca să se ducă până la mare, la Costinești