Antena Meniu Search
x

Un traficant din Capitală a aruncat un rucsac plin cu heroină pe geam, care a căzut la picioarele poliţiştilor

Procurorii DIICOT au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a trei persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic intern și internațional de droguri de risc și deținere fără drept de droguri de risc, în vederea traficării.

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 15:47

Un traficant din Capitală a aruncat un rucsac plin cu heroină pe geam, care a căzut la picioarele poliţiştilor
Un traficant din Capitală a aruncat un rucsac plin cu heroină pe geam, care a căzut la picioarele poliţiştilor - DIICOT

Doi dintre traficanții depistați vindeau heroină și cocaină pe raza Sectorului 5, iar o a treia persoană se ocupa cu comercializarea de cannabis. Acesta din urmă a fost prins în flagrant în timp ce ridica de la o firmă de curierat un colet, provenit din Spania, ce conţinea cantitatea de aproximativ 1,4 kilograme de cannabis.

Când oamenii legii au ajuns la apartamentul unuia dintre traficanți, acesta a aruncat heroina pe geam, într-un rucsac, care a căzut însă la picioarele poliţiştilor prezenţi lângă imobil, conform unor surse judiciare.

În urma celor cinci percheziții au fost confiscate 1,2 kilograme de heroină, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza Sectorului 5 al municipiului Bucureşti, precum şi suma de 5.950 de lei.

Ulterior, procurorii DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București, la locuințele inculpatului, în urma cărora au mai fost ridicate alte aproximativ 4,5 kilograme de cannabis, un grinder și două cântare de mare precizie.

În cursul zilei de astăzi, cei trei inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un traficant din Capitală a aruncat un rucsac plin cu heroină pe geam, care a căzut la picioarele poliţiştilor