Antena Meniu Search
x

UNTOLD vine la malul mării! Primăria Constanţa şi organizatorii au bătut palma şi au pus pe hârtie bugetul

Festival Untold de la Cluj-Napoca urmează să aibă o replică şi la malul mării. Organizatorii celui mai mare festival de muzică din România nu au stabilit încă numele sau data noului eveniment, însă au batut deja palma cu autorităţile locale şi iau în calcul începutul lunii iulie.

Festival Untold de la Cluj-Napoca urmează să aibă o replică şi la malul mării. Organizatorii celui mai mare festival de muzică din România nu au stabilit încă numele sau data noului eveniment, însă au batut deja palma cu autorităţile locale şi iau în calcul începutul lunii iulie.

În 2016, UNTOLD a adus la Cluj peste 300.000 de participanţi, care ar fi cheltuit aproape 25 de milioane de euro pe durata festivalului. Hotelurile din oraş au fost arhipline. Asta îşi doresc acum şi autorităţile din Constanţa.

Organizatorii şi-au anunţat intenţia de a dezvolta un festival cu o poveste și o identitate nouă, care să se muleze pe specificul zonei.

Deocamdată, autoritatile locale si organizatorii festivalului de la Cluj au incheiat un protocol si urmeaza ca in perioada imediat urmatoare sa gaseasca si solutiile pentru realizarea proiectului.

Cert este ca acesta va beneficia de un buget de aproape 5 milioane de euro si ar urma sa se desfasoare la inceputul lunii iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » UNTOLD vine la malul mării! Primăria Constanţa şi organizatorii au bătut palma şi au pus pe hârtie bugetul