Antena Meniu Search
x

UPDATE! Băile termale din staţiunea Acâş, unde o familie întreagă a suferit arsuri grave, au fost închise

Mamă, tată şi copil au fost nenorociţi după o baie în apă termală. S-a întâmplat în staţiunea Acâş, Satu Mare. În bazin s-ar fi acumulat gaze, iar tatăl a aprins o ţigară care a declanşat iadul.

Vezi și

Mamă, tată şi copil au fost nenorociţi după o baie în apă termală. S-a întâmplat în staţiunea Acâş, Satu Mare. În bazin s-ar fi acumulat gaze, iar tatăl a aprins o ţigară care a declanşat iadul.

Suflul exploziei i-a ars de vii. Au răni adânci pe tot trupul. Azi-noapte, un avion militar i-a adus în Capitală, după o misiune de salvare contracronometru. Iar lupta pentru supravieţuire încă nu s-a încheiat!

În încăperea mică, suflul exploziei le-a ars aproape fiecare parte din corp. Era o familie întreagă.

E ora zece şi jumătate seara. La Spitalul Judeţean Satu Mare începe lupta pentru supravieţuire. Tatăl, e primul scos pe targă. E un tânăr de 28 de ani. Cumnatul său încearcă să-l încurajeze.

Dar nu primeşte niciun răspuns. A doua ambulanţă e pregătiă. Pe targă e scoasă soţia lui. O femeie de 31 de ani. Fiecare parte a trupului e bandajată. Urmează ultima salvare. Pentru băieţelelul de doar şase ani. Darius e conectat la aparate şi la perfuzii.

Trei ambulanţe cu trei vieţi care trebuie salvate. Pe aeroportul din Satu Mare, avionului militar Spartan era pregătit.

Aproape de miezul nopţii, pe chipurile medicilor, se citesc eforturile disperate. Misiunea lor se încheie doar când răniţii ajung în Capitală.

La ora trei dimineata, Darius e internat la spitalul de copii, iar părinţii ai săi, la Spitalul de Arşi.

Ieri după-amiază, făceau baie în apă termală. La un complex din Acâş, Satu Mare.

Apa care face minuni pentru organism conţine, însă, şi substanţe inflamabile. Sulf şi alte gaze naturale. Bărbatul ar fi aprins ţigară după ţigară. La a treia, s-a întâmplat nenorocirea.

Mama are arsuri pe 85 la sută din suprafaţa corpului, tatăl pe 65 la sută, iar băieţelul, pe 60 la sută.

A fost nunta unei surori, iar plimbarea în staţiune şi băile termale ar fi trebuit să fie un cadou. Acum, se luptă pentru viaţă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Băile termale din staţiunea Acâş, unde o familie întreagă a suferit arsuri grave, au fost închise