Antena Meniu Search
x

Mama unuia dintre romanii ce au furat tablouri din muzeul din Rotterdam a ars doua dintre operele de arta

Procurorii au gasit patru arme acasa la matusa unuia dintre cei trei tineri arestati. Trei dintre rudele lui Radu Dogaru au fost audiate la DIICOT, dupa ce mama unuia dintre suspecti a recunoscut ca doua dintre cele sapte tablouri furate au fost arse chiar de ea, in casa lor din localitatea tulceana Carcaliu.

Vezi și

Procurorii DIICOT au cautat in cinci gospodarii din localitatea Carcaliu - pe cele ale familiei Dogaru, pe ale vecinilor, dar si pe a unei profesoare. Doua din cele sapte tablouri furate, un Matisse si un Gauguin, ar fi fost ascunse chiar in casa familiei lui Radu Dogaru. Mama lui le-a spus anchetatorilor ca ea insasi ar fi ars operele de arta, evaluate la 60 de milioane de euro. Mai nou, in dosar apare si numele unei profesoare de la scoala din localitate. Ea a fost audiata pana dimineata, in sediul institutiei.

Procurorii au gasit si patru arme de vanatoare, despre care spun ca ar fi ale suspectilor. Erau in casa matusii lui Dogaru si ar fi fost ascunse tot de nepotul acuzat de furt.

Procurorii au informatii si despre un al patrulea suspect, cel care ar fi ordonat jaful secolului. El este deja cautat de politisti in tara si in strainatate. Romanii au dat lovitura in octombrie anul trecut si au fost prinsi trei luni mai tarziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Mama unuia dintre romanii ce au furat tablouri din muzeul din Rotterdam a ars doua dintre operele de arta