Antena Meniu Search
x

UPDATE! Focuri de arma pe o strada din Craiova

S-au auzit impuscaturi de dimineata, pe o strada din Craiova! Un politist a deschis focul asupra a trei hoti. Barbatii tocmai atacasera o femeie, in propria ei casa. Voiau s-o jefuiasca

Vezi și

Politistul se pregatea sa mearga la munca, dar si-a inceput misiunea mai devreme decat se astepta, chiar pe scara blocului lui. Cand sa iasa din casa, barbatul a auzit tipetele disperate ale vecinei lui. "Mi-am dat seama ca e vorba de o infractiune. Am vazut cum ieseau din apartament trei persoane", povesteste Ionut Preda. Trei barbati intrasera peste femeia de 68 de ani. Toti hotarati s-o jefuiasca.

N-au apucat sa-i ia nimic. Cand l-au vazut pe agent, talharii au dat sa fuga. Pe casa scarii, politistul a reusit sa puna mana pe unul dintre ei. A urmat o lupta crancena. Talharul a scos un spray l-a pulverizat spre agent. Asa a reusit scape din incaierare. "Am trecut la urmarirea acestora, pentru retinere. Am alergat dupa ei. Am vazut cum s-au urcat intr-un autoturism de culoare inchisa. Am facut uz de arma", a mai explicat politistul.

Agentul a tras un foc in plan vertical, iar apoi direct spre masina in care toti trei apucasera sa urce. Dar autoturismul de culoare inchisa era deja departe. Colegii politistului au deschis o ancheta si sunt pe urmele talharilor. Au deja semnalmentele lor.

Femeia talharita a ajuns la spital, in stare de soc. Indivizii au apucat sa o loveasca in cap. Va mai ramane sub observatie cateva zile. Din declaratiile martorilor si ale politistului, se pare ca cei trei tineri sunt de etnie roma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Focuri de arma pe o strada din Craiova