Antena Meniu Search
x

UPDATE! Frauda la BAC . Dascalii, prinsi cu spaga la sutien

Politia, procurorii si serviciile speciale au dat Bacul in aceeasi zi la un liceu din Bucuresti. Dascalii cu spaga la sutien. Accesoriul feminin a fost ales ca loc de depozitare a spagii

Vezi și

Butoiul cu pulbere a explodat la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala, imediat dupa terminarea probei scrise la limba si literatura romana.

"Nu stie nimeni ce a picat la partea a treia? Eu am aflat: tema si viziunea despre lume apartine simbolismului. Daca aveti ceva rezolvare ar fi super." Este anuntul postat la ora 08:34 de minute pe internet. Mai exact, cu 26 de minute inainte de ora la care elevii ar fi trebuit sa primeasca subiectele. De aici la un scandal national nu a mai fost decat un singur pas. Atunci, politistii, serviciile speciale siDdirectia Generala Aanticoruptie i-au luat pe sus pe profesorii supraveghetori burdusiti cu cadouri si sume de bani primite de la elevi.

Cinci membrii din comisia de evaluare si 32 de profesorii sunt audiati dupa ce au ajuns la politie cu autobuzul.Anchetatorii ii urmaresc pe profesori de aproape o luna, iar astazi au mers la sigur. In plina sesiune de examen, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti nu a mai avut rabdare sa astepte rezultatele anchetei si primele capete au cazut deja.

Directorul general al Liceului, Costica Varzaru, a fost demis, iar comisia de evaluare, schimbata complet. Nu este prima data cand directorul se afla in mijlocul unui scandal. In 2003, aceeasi doamna Varzaru facea valuri pe internet dupa ce a fost filmata in timp ce isi dezbraca elevii la un banchet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Frauda la BAC . Dascalii, prinsi cu spaga la sutien