Antena Meniu Search
x

UPDATE! Mai mulţi elevi s-ar fi drogat la doi paşi de diriginte

S-a pornit ancheta la un liceu din Olteniţa, după ce mai mulţi elevi au recunoscut că au consumat droguri într-o excursie, unde au fost însoţiţi de dirigintă

Vezi și

Liceenii au fost filmaţi cu o cameră ascunsă, în timp ce vorbeau despre aventura cu stupefiantele. Au povestit cu lux de amănunte cum au plătit drogurile şi cum le-au consumat într-o pensiune din Sinaia.

În liceu, singura discuţie despre muguri ar trebui să aibă loc la ora de botanică. Despre prafuri s-ar putea vorbi la chimie. Dar şcoala era ultimul loc la care le stătea gândul. Doar erau în excursie.

O plimbare tematică, până la Sinaia, cu un scop precis. Liceenii urmau să îşi cunoască trecutul şi frumuseţile patriei. Dar citiseră deja manualele de istorie şi geografie. Aşa că într-o cameră din această pensiune, o colegă ar fi propus să sară direct la distracţie.

Trei seri la rând, s-ar fi delectat cu substanţe interzise, la doi paşi de diriginta lor. Dar nu a fost un cadou. Au plătit pentru fiecare fum.

Din cabinetul dotat cu monitoare prin care îşi urmăreşte zilnic sutele de elevi, directoarea liceului spune că a vorbit deja cu elevii în cauză. Drogurile nu ar fi fost chiar droguri.

Inspectorii nu vor avea milă, dacă se va dovedi că elevii au consumat într-adevăr droguri, în excursie. Îi vor sancţiona şi pe ei şi pe cea care trebuia să îi supravegheze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Mai mulţi elevi s-ar fi drogat la doi paşi de diriginte