Antena Meniu Search
x

UPDATE! Microbuzul plin cu copiii al echipei de fotbal din Fagaras, implicat intr-un grav accident auto

Deplasare de cosmar pentru opt copii, membri ai unei echipe de fotbal din Fagaras. Soferul care-i ducea spre casa s-a rasturnat cu microbuzul in santul de la marginea Drumului National 1.

Vezi și

Accidentul a avut loc pe Drumul National 1, in dreptul localitatii brasovene Persani. Cei opt copii, fotbalisti la o echipa de juniori din Fagras, se intorceau spre casa, dupa ce participasera la un meci in Brasov. Unul dintre copii a avut noroc sa scape doar cu cateva zgarieturi minore. Colegii lui, insa, au suferit rani serioase si au avut nevoie de interventia medicilor. Doua SMURD-uri si trei ambulante au preluat victimele si le-au transportat la doua spitale din Brasov si unul din Fagaras.

Alti doi copii au ramas internati la Spitalul de Pediatrie din Brasov, dar viata lor nu este in pericol. Ceilalti cinci copii din microbuz au fost transportati la Spitalul Municipal din Fagaras.

Barbatul va fi cercetat penal pentru vatamare corporala grava din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Microbuzul plin cu copiii al echipei de fotbal din Fagaras, implicat intr-un grav accident auto