Antena Meniu Search
x

Urmărire periculoasă prin oraș. Totul s-a terminat cu un accident

Acţiune a poliţiştilor plină de pericole pe străzile din Cluj-Napoca! Un şofer care a fost văzut cum trece pe culoarea roşie a semaforului, a riscat enorm ca să scape de agenţi.

Vezi și

Acţiune a poliţiştilor plină de pericole pe străzile din Cluj-Napoca! Un şofer care a fost văzut cum trece pe culoarea roşie a semaforului, a riscat enorm ca să scape de agenţi. 

Bărbatul mai era cu doi prieteni în maşină şi a început să facă slalom printre ceilalţi şoferi din trafic.

A condus chiar şi pe contrasens câteva sute de metri, iar la un moment dat a lovit un autoturism în care se afla o femeie, alături de sora şi fetiţa ei.

Urmărită deja de mai multe echipaje, maşina s-a oprit abia după 7 kilometri, din cauza unui cauciuc spart. Şoferul şi un pasager au reuşit să fugă.

O acţiune cum nu s-a mai văzut pe străzile din Cluj-Napoca. Finalul s-a petrecut sub privirile mai multor trecători. În maşina poliţiei, unul dintre protagonişti este încătuşat. Pe carosabil, două autoturisme sunt lovite.

Două femei şi o fetiţă răsuflă uşurate. Au scăpat tefere, după ce autotuirsmul în care se aflau a fost lovit de maşina urmărită de poliţişti.

Şoferul a început să facă depăşiri periculoase, cu agenţii pe urmă, iar o stradă a parcurs-o pe contrasens. Maşina a trecut în viteză şi pe un pod, însă la un moment dat, s-a oprit violent în caroseria autoturismului în care se aflau copila, mama şi mătuşa ei. Pe strada Bucureşti.

Doar pasagerul din dreapta şoferului a fost prins. Este doar o chestiune de timp până când vor fi găsiţi şi ceilalţi doi. Surse din cadrul poliţiei spun că bărbatul de la volan ar fi fost băut şi nu are permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Urmărire periculoasă prin oraș. Totul s-a terminat cu un accident