Antena Meniu Search
x

Vama Veche, resuscitată de turiști, în ciuda restricţiilor impuse de autorităţi

Vama Veche este plină, chiar şi pe muzică ambientală. Turiştii au umplut seara trecută staţiunea care nu doarme niciodată, şi-au pus muzică în propriile boxe şi s-au relaxat la malul mării.

de Redactia Observator

la 19.07.2020, 11:03

Vezi și
  • Mulţi dintre turişti luptă pentru a păstra vibe-ul staţiunii.
  • Unii dintre ei sunt mai temători.

Vamaioţii încearcă să păstreze vibe-ul staţiunii, chiar şi în plină pandemie. Iar cine nu a avut boxă, s-a putut distra în cluburile din staţiune.

Peste o sută de mii de turişti au fost aşteptaţi weekendul acesta pe litoral, iar Vama Veche s-a aflat în topul preferinţelor, chiar dacă Primăria Limanu a decis că o metodă bună pentru a evita aglomeraţia este să difuzeze. doar muzică ambientală. Turiştii au apelat însă la propriile soluţii.

Vama este o mare de oameni şi parcă turiştii încearcă să facă abstracţie de oamenii legii, care se plimbă printre ei. Mai mult, nici de virus nu le este teamă.

În timp ce numărul de cazuri creşte, parcă în Vamă găsim o altă lume. Oamenii sunt mult mai relaxaţi, iar grija cea mare nu este coronavirusul, ci atmosfera.

Turist: Consider că ar trebui să fie muzica dată mai tare, adică nu cred că ar opri lumea să nu mai vină în Vama Veche, până la urmă nu vine lumea pentru muzică, dar ar face atmosfera mai frumoasă.

Chiar dacă mulţi dintre turişti luptă pentru a păstra vibe-ul staţiunii, unii dintre ei sunt mai temători. Însă distracţia a fost la cote maxime. în capătul staţiunii. Cine nu a avut boxă s-a distrat la cluburile de pe plajă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Vama Veche, resuscitată de turiști, în ciuda restricţiilor impuse de autorităţi