Antena Meniu Search
x

Video Vama Veche sau Sinaia? Turiştii care preferă muntele sunt aşteptaţi de 1 mai în staţiuni: locurile unde încă se mai poate schia

Sute de turişti vor să afle dacă de 1 Mai pot să se mai distreze şi la munte, nu doar la mare. Pe pârtiile de mare altitudine din staţiunea Sinaia stratul de zăpadă este încă bun, iar hotelierii aşteaptă în continuare clienţi în acest weekend. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 29.04.2022, 14:36

Vezi și

Stratul de zăpadă este încă unul bun încă pentru practicarea sporturilor de iarnă. Sunt deschise nu mai puţin de 5 pârtii în zona superioară a domeniului schiabil al staţiunii Sinaia şi vor rămâne deschise şi de 1 Mai.

Este singurul loc unde se mai practică sporturile de iarnă în zona centrală a ţării, întrucât spre exemplu, în Masivul Postăvaru, de weekendul trecut, pârtiile au fost închise oficial. Stratul de zăpadă nu mai este suficient acolo pentru practicarea sporturilor de iarnă. Rezervări s-au făcut deja în număr foarte mare la unităţile de cazare, însă mai sunt în continuare locuri libere, spun hotelierii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Vama Veche sau Sinaia? Turiştii care preferă muntele sunt aşteptaţi de 1 mai în staţiuni: locurile unde încă se mai poate schia