Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O vânzătoare din Bacău a fost reclamată la OPC pentru că le face ochi dulci clienţilor

Vânzătoarea unui magazin din Bacău este acuzată că le face ochi dulci clienţilor şi a fost reclamată la OPC.

de Redactia Observator

la 22.09.2017 , 17:36

O reclamaţie mai puţin obişnuită a fost primită de inspectorii OPC din Bacău. Vânzătoarea unui magazin din judeţ este acuzată că le face ochi dulci clienţilor. Iar plângerea a fost depusă chiar de soţia unuia dintre bărbaţii seduşi de angajată.

Femeia care a depus sesizarea locuieşte chiar în apropierea magazinului unde lucrează vânzătoarea, iar de ceva timp a descoperit că angajata îi face ochi dulci soţului ei. Nu a mai stat pe gânduri.

 N-a depus actele de divorţ ci... o reclamaţie scrisă către cei de la Protecţia Consumatorului. S-a plâns de comportamentul casierei, dar şi de faptul că, de fiecare dată după ce îşi face cumpărăturile, bărbatul devine agresiv. Sesizarea i-a suprins până şi pe inspectori, care au promis că vor verifica situaţia. Dar au sfătuit-o ca, pentru actele de violenţă, să apeleze la ajutorul poliţiei.

Vezi și

Plângerea nu e însă unică. În fiecare an, la sediul instituţiei sunt primite zeci de apeluri cu reclamaţii inedite. De exemplu, un părinte s-a plâns de faptul că una dintre jucăriile cumpărate pentru fetiţa lui pronunţa cuvinte obscene. Iar în luna mai, un băcăuan a sesizat la OPC faptul că a cumpărat prepeliţe la ofertă, însă, în loc de patru femele şi un mascul, a primit patru masculi şi o femelă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » O vânzătoare din Bacău a fost reclamată la OPC pentru că le face ochi dulci clienţilor