Antena Meniu Search
x

Vasile Miron, suspectul principal în cazul uciderii lui Alexandru, băieţelul din Iaşi, se declară nevinovat

Vasile Miron, suspectul principal în cazul rărpirii, abuzării şi uciderii lui Alexandru, băieţelul din Iaşi, sfidează autorităţile!

Vezi și

Vasile Miron, suspectul principal în cazul rărpirii, abuzării şi uciderii lui Alexandru, băieţelul din Iaşi, sfidează autorităţile! Refuză să se întoarcă în ţară, să vorbească de bunăvoie cu procurorii, dar oferă un interviu amplu, din Germania. 

Se declară nevinovat şi ameninţă statul român cu procese la CEDO, pentru că au fost interogaţi părinţii săi. Despre copilul de 10 ani, torturat până la moarte, spune că l-a văzut puţin şi că nu are nicio implicare. În plus, lansează ipoteza unui alt suspect: vărul său, cel care a descoperit cadavrul în râpă.

Asupra vărului, Vasile Miron lansează suspiciuni. Ca şi cum ar fi. un alt suspect. Până acum, judecãtorii au refuzat arestarea lui în lipsă, iar procurorii nu l-au putut audia niciodatã. Însă, suspectul Vasile Miron amenințã statul român cu procese la CEDO, pentru cã a făcut anchetã în familia lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Vasile Miron, suspectul principal în cazul uciderii lui Alexandru, băieţelul din Iaşi, se declară nevinovat