Antena Meniu Search
x

Video "V-ați luat banii și vă doare undeva!" Cratere în mijlocul drumului recent asfaltat, în comuna Ștorobăneasa din Teleorman

Un drum din comuna Ștorobăneasa din județul Teleorman s-a umplut de cratere, la doar câteva luni după "asfaltare".

de Redactia Observator

la 22.11.2022, 19:16

Vezi și

"Ia să vedeți și dumneavoastră lucrare executată astă vară, în comuna Ștorobăneasa, județul Teleorman", își începe live-ul pe Facebook Valerian Ungureanu, un localnic din Ștorobăneasa.

Bărbatul a filmat cu răbdare gropile apărute din senin și în care șoferii și-au stricat mașinile. De altfel, în imagini se poate observa o mașină care tocmai intrase adânc cu o roată într-o astfel de groapă. "Asta nu-i nimic", a comentat Valerian, în timp ce filma un alt crater apărut fix pe mijlocul drumului.

Cratere în mijlocul drumului, în Teleorman

"Dacă vi se pare normal ce se întâmplă în comuna Ștorobăneasa, județul Teleorman... Ia uitați aici, aici am vrut să vă arăt. Deci ce vor să facă băieții, vor să scoată mașina cu lopata. Băieții, firma care și-a luat banii și nu îi interesează de noi. Noi ăștia care plătim taxe și impozite. Ia uitați cratere aici! Și asta nu e nimic. Mai avem un camion, mai la deal, care a intrat cu roțile cu totul în șanț. De când vă aștept eu pe voi, ăștia care v-ați luat banii și vă doare undeva de locuitorii comunei Ștorobăneasa. O firmă de apă și canal, s-ar zice, de canalizare", a spus bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » "V-ați luat banii și vă doare undeva!" Cratere în mijlocul drumului recent asfaltat, în comuna Ștorobăneasa din Teleorman