Antena Meniu Search
x

Video Veste bună pentru şoferi: Un nou sistem de plată îi poate scuti de grija jetoanelor în parcarea aeroportului Otopeni

O veste bună pentru cei care ajung pe aeroportul Otopeni! Sigur ştiţi sistemul acela cu fise verzi de la parcare, cel responsabil deseori pentru cozi mari. Un nou sistem de plată ar putea să îi scape pe şoferi de această aşteptare, dar şi de stresul de a nu pierde fisa respectivă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 11.12.2021, 14:32

Vezi și

Anunţul a fost făcut de fostul ministrul al Transporturilor Cătălin Drulă. Practic, aceste jetoane de plastic sunt înlocuite de jetoane de hârtie. Vorbim despre un sistem inteligent, bariere moderne, dar şi camere care identifică numărul de înmatriculare al maşinii. Schimbările ar veni ca urmare a sesizărilor făcute de pasagerii care erau nemulţumiţi de cozile imense de la intrările şi ieşirile din aeroport. Primul astfel de sistem a fost instalat la Terminalul de Sosiri. 

Pierderea jetonului era o altă problemă importantă a vechiului sistem. Cine pierdea aceste jeton, teoretic nu mai putea să iasă din parcare fără să plătească suprataxa de 500 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Veste bună pentru şoferi: Un nou sistem de plată îi poate scuti de grija jetoanelor în parcarea aeroportului Otopeni