Antena Meniu Search
x

Viaţa unui om a atârnat de câţiva litri de combustibil

Bărbatul, cioban la o stână în munţi s-a simţit rău, iar colegii săi au chemat ambulanţa.

Vezi și

 Bărbatul, cioban la o stână în munţi s-a simţit rău, iar colegii săi au chemat ambulanţa. Echipajul a ajuns la el abia după două ore, pentru că ATV-ul primăriei care trebuia să-i ducă acolo pe medici nu avea carburant.

Pentru bărbatul de 54 de ani era a doua zi de lucru la stâna din creierul munţilor. Ciobanul a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar colegii au sunat la salvare.

Un echipaj a ajuns imediat la poalele muntelui, în cea mai apropiată localitate. De acolo drumul era prea dificil pentru autospeciala lor, aşa că asistenţii au cerut ajutorul autorităţilor locale care au cumpărat un ATV special pentru astfel de situaţii. Pentru carburant însă nu au mai găsit bani.

Un localnic i-a ajuns din urmă pe salvatori cu ATV-ul său şi i-a dus până la stână. Dar era prea târziu pentru ciobanul pentru care au urcat pe munte. Abia după ce au constatat decesul a ajuns şi autovehiculul primăriei.

SMURD-ul a trimis între timp şi un elicopter să-l salveze pe bărbat dar a fost în zadar. Trupul său a fost coborât de pe munte cu un tractor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Viaţa unui om a atârnat de câţiva litri de combustibil