Antena Meniu Search
x

Victor Piţurcă şi Vica Blochina, în instanţă pentru stabilirea pensiei alimentare

Războiul dintre Victor Piţurcă şi fosta sa iubită, Vica Blochina, ar putea lua sfârşit astăzi, în instanţă. Judecătorii trebuie să decidă valoarea pensiei alimentare pentru fiul celor doi.

Vezi și

 Războiul dintre Victor Piţurcă şi fosta sa iubită, Vica Blochina, ar putea lua sfârşit astăzi, în instanţă. Judecătorii trebuie să decidă valoarea pensiei alimentare pentru fiul celor doi. În acest proces, selecţionerul a propus ca diferenţa între suma propusă de el şi cea cerută de Vica să fie plătită în natură.

Vica Blochina nu a prea înţeles expresia folosită de avocata fostului ei iubit în instanţă. Aşa că este şi nelămurită şi nemulţumită chiar dacă, cel mai probabil, apărătorii lui Victor Piţurcă se refereau la haine, produse alimentare, jucării sau alte beneficii pentru Edan. În plus, ar mai putea contribui la creşterea lui cu cel mult patru mii de lei pe lună.

Însă, fosta ballerina spune că aceşti bani nu i-ar fi de ajuns copilului pentru că acesta este înscris la o şcoală particulară, ia lecţii de engleză, franceză şi mai face şi sport de performanţă. Prima intanţă a decis o pensie alimentră record pentru fiul celor doi, de 9 mii de euro, după care a fost redusă în apel la 2400 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Victor Piţurcă şi Vica Blochina, în instanţă pentru stabilirea pensiei alimentare