Antena Meniu Search
x

Viscolul a îngheţat traficul feroviar

Din cauza nămeţilor unele garnituri n-au mai plecat din gări, iar cele care au făcut-o au ajuns cu întârziere la destinaţie. În Argeş de exemplu un tren a rămas înzăpezit câteva ore, iar pe valea prahovei traficul a fost blocat din cauza copacilor căzuţi pe linie. Şi pe liniile pe care n-au întâlnit obstacole, trenurile au avut restricţii de viteză

Vezi și

 Viscolul a transformat călătoria cu trenul într-un coşmar. Un coşmar care părea să nu se mai termine. Un drum de la Bucureşti la Iaşi de exemplu a durat cu trei ore şi jumătate mai mult.

Oamenii s-au consolat cu faptul că măcar au ajuns la destinaţie şi n-au tremurat de frig, cum au păţit cei care au pornit spre moldova cu maşina.

Tocmai de asta puţini şi-au anulat călătoriile programate. Oamenii s-au împăcat pur şi simplu cu ideea că vor ajunge mai târziu, dar vor ajunge. Aşa că s-au înarmat cu răbdare şi au urcat în vagoane.

Asta au gândit şi oamenii care au plecat din Braşov cu trenul. Însă, planurile le-au fost date peste cap între Comarnic şi Sinaia.

Sub greutatea zăpezii, copacii s-au prăbuşit peste linii, iar traficul feroviar de pe Valea Prahovei a fost blocat.

Sătui să mai aştepte până când trenurile se vor urni din loc, unii călători s-au aventurat să-şi continue drumul pe şosea.

Din cauza viscolului peste 30 de garnituri au fost anulate ieri. Iar dintre cele care au plecat la drum, unele au rămas înzăpezite.

În Argeş 20 de oameni au aşteptat câteva ore, în vagoane, în mijlocul câmpului. Abia după lăsarea serii garnitura a fost deszăpezită.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Argeş, aceştia sunt în afara oricărui pericol. Şi în dâmboviţa un tren a fost oprit de viscol

CFR călători le recomandă celor care vor să plece la drum cu trenul în această perioadă să sune în Gara CFR din localitatea de pleacare ca să afle toate detaliile despre mersul garniturilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Viscolul a îngheţat traficul feroviar