Antena Meniu Search
x

Viscolul şi ninsorile vor continua până mâine dimineaţă

E ger ca de Bobotează în România! Azi-noapte, românii au tremurat şi la minus 20 de grade Celsius. Iar până mâine dimineaţă, ninge viscolit în 26 de judeţe. Din Transilvania până în Nordul Moldovei.

Vezi și

Din cauza vântului, care bate şi cu 100 de kilometri pe oră, noi vom resimţit temperaturi ca de Polul Nord. Până una, alta, furtuna de zăpadă a făcut prăpăd pe şosele.

Utilajele de deszăpezire împing TIR-uri. E tot ce pot să facă pe furtuna de zăpadă. Îi ajută pe şoferii blocaţi. De troiene nu se pot atinge. E viscol ca niciodată, anul ăsta. Vântul bate şi cu o sută de kilometri la oră.

Azi-noapte, la Miercurea Ciuc au fost minus 20 de grade Celsius. La Sibiu, minus 11, iar în Capitală, minus şapte grade Celsius. Un ger ca de Bobotează până şi pentru oamenii de la polul nord românesc.

Pe aşa o vreme, puţini se mai bucură de peisaje ca-n miez de iarnă autentică. Copaci plini de zăpadă, sloiuri de gheaţă pe râuri şi ţurţuri mari la streaşina caselor.

Din toate oraşele din ţară, în Baia Mare a nins cel mai mult. Cu fulgi mari care s-au depus imediat. Drumarii s-au uitat mai mult pe fereastră. Pe străzi, doar localnicii şi-au făcut curaj şi, cu lopeţile, au încercat să găsească drumul spre şosea. Iar iarna abia a început!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Viscolul şi ninsorile vor continua până mâine dimineaţă